HTML

Úthenger

Mindenről van véleményünk és el is mondjuk. Alapelv, hogy amit egy perc alatt nem lehet elmondani, az mellébeszélés.

Friss topikok

Linkblog

A Magyar Kommunista Munkáspárt Programja

2010.02.02. 14:32 :: Úthenger

Államosítás Számonkérés Munkahelyteremtés

Államosítjuk az áram- és gázszolgáltatást, a vasúti teherszállítást. Megakadályozzuk minden további privatizációt. Állami bérlakás-építési programot indítunk. A kiaknázható bányákat megnyitjuk. Elősegítjük a szövetkezeti mozgalom fellendítését. Fellépünk a mezőgazdasági feketemunka ellen, megműveletlen földeket visszavesszük. Luxusadót vetünk ki a milliárdosokra. Az SZJA-t progresszívvé tesszük. Elbocsátási moratóriumot vezetünk be a válság idejére. Az előnytelen privatizációs szerződések megkötőit 20 évre visszamenőleg felelősségre vonjuk. Új Alkotmányt! Munkához, és lakhatáshoz való jogot! Állami munkahelyteremtő programot! Új Munka Törvénykönyvet! Több jogot a szakszervezeteknek. Harcolunk a nyomor, a faji megkülönböztetés ellen. Kilépünk a bolognai rendszerből. Egészségügyre és oktatásra költjük a GDP 10-10 %-át. A nyugdíjkorhatár a nőknél 55, a férfiaknál 60 év legyen. Kilépünk a NATO-ból.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Thürmer Gyula

pártelnök

2 komment

Címkék: magyar munkáspárt gyula kommunista thürmer programja

A bejegyzés trackback címe:

https://uthenger.blog.hu/api/trackback/id/tr411722698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gumineaux 2010.02.02. 15:56:50

Ugyan nem mindenben értek egyet a Munkáspárttal, de mindenesetre dicséretes, hogy reagáltak a felhívásra. Kíváncsi vagyok, hogy még hányan veszik komolyan a bloggazda érdeklődését?

Thürmer Gyula egész jóvágású fiatalember a képen. :)

Úthenger 2010.02.03. 16:17:34

Kedves Gumineaux!

Valóban a Munkáspárt válaszolt először. Tegnap a Jobbik is elküldte bemutatkozóját, ezt is hamarosan publikálom.

Üdvözlettel:

Úthenger
süti beállítások módosítása