HTML

Úthenger

Mindenről van véleményünk és el is mondjuk. Alapelv, hogy amit egy perc alatt nem lehet elmondani, az mellébeszélés.

Friss topikok

Linkblog

A Jobbik bemutatkozása és programja

2010.02.04. 22:16 :: Úthenger

A Jobbik Magyarországért Mozgalom ifjúsági szervezetként kezdte meg működését, 2003-tól pedig pártként működik. Pártként működik, de jellegét tekintve mozgalom maradt, a nemzetért tenni akaró honfitársaink együtt gondolkodó és cselekvő közössége. Olyan közösség, amely a hagyományos politikai keretek szűkösségén túllépve kulturális, szociális és értékőrző misszióra is vállalkozik. Olyan párt, amely alulról szerveződve, emberről emberre épült fel, és vált Magyarországon az Új Erővé.

A Jobbik nemzeti párt, amely politikai alapjait a nemzeti érték- és érdekvédelemre fektette le. Keresztény, értékelvű mozgalom, amely módszereit tekintve radikális szervezet, mert politikai tevékenységünk fókuszába a valós kérdéseket és a valós megoldásokat állítottuk. A politika mély válságát abban látjuk, hogy a pártok szavai és tettei között óriási szakadék tátong. Ennek eredményeképp a köpönyegforgatás, a hazugság és a korrupció jellemzi a mai magyar közéletet. A Jobbik kötelezőnek tartja, hogy amit mond, azt igazolja tetteivel.

Tisztelt Honfitársunk! Kérjük, olvassa el programunkat (http://www.jobbik.hu/program) és tiszteljen meg minket azzal, hogy ellátogat valamelyik lakossági fórumunkra!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Vona Gábor

Jobbik elnök

 

Szólj hozzá!

Címkék: bemutatkozás program jobbik választási

A bejegyzés trackback címe:

https://uthenger.blog.hu/api/trackback/id/tr51730556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása